16.02.10
|
|
|
Kurucu Üye
-------------------
|
|
Aldığım Teşekkür: 41
Tecrübe Puanı : 3321
|
|
Açık Lise,Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi Sınavına Kimler Müracaat Edebilir?
.
AÇIK LİSE ÖĞRENCİLERİ
Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi Sınavına Kimler Müracaat Edebilir?
1. 2009 – 2010 Eğitim Öğretim yılı, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi Sınavına 18 Ocak - 12 Şubat 2010 tarihleri arasında müracaat edilecektir. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi Sınavı müracaat tarihleri arasında Açık Öğretim lisesinde öğrencilik durumu aktif veya donuk olan öğrencilerimizden;
· 17 yaşını doldurmamış olanlardan dönemi 7 ve üzeri,
· 17 yaşını doldurmuş,18 den gün almış olanlardan dönemi 6 ve üzeri,
Olanlar aşağıda verilen mezuniyet şartlarını tamamlayabilecek durumda iseler Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi Sınavına müracaat edebilirler.
2. 08 Şubat 2010 tarihinden sonra yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizden durumları sistem üzerinden aktif hale getirilmeden (kayıt kabulleri yapılmadan) 1. madde de verilen şartları taşıdığını beyan edenler Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi Sınavına müracaat edebilirler.
Herhangi bir nedenle kayıtları kabul edilmeyen veya mezun olamayan öğrencilerimizin Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi Sınavına müracaatlarındaki sorumluluk tamamen kendine aittir.
Dikkat: 2009 – 2010 Eğitim Öğretim yılı sonunda dönem mezuniyet şartı hesap edilirken dikkat edilecek hususlar: 07.08.2010 tarihinde yapılacak olan III. Dönem sınav tarihi itibariyle;
17 yaşını doldurmamış olanlar (07.08.1993 ve daha sonraki doğumlu olanlar) 2 dönem sınava girebilecekler.
17 yaşını doldurmuş, 18 yaşından gün almış olanlar (06.08.1993 ve daha önceki doğumlu olanlar) 3 dönem sınava girebileceklerini dikkate alarak yıl sonundaki dönemlerini hesap etmeleri gerekmektedir.
.
|