Trendyol 336*280
Kapatmak İçin Tıklayınız

Go Back   EdebiyatDenizi.Com - Edebi ve Düşünsel Ufkunuz > AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ > Açık Lise Öğrenci İşleri > Mezuniyet
Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Loading

Reklam Alanı
Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler
Reklam Alanı
Alt 10.03.09
DenizYıLdızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kurucu Üye
-------------------
DenizYıLdızı isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Üye Numarası : 21
Aldığım Teşekkür: 41
Tecrübe Puanı : 3321
Tecrübe : DenizYıLdızı has a reputation beyond reputeDenizYıLdızı has a reputation beyond reputeDenizYıLdızı has a reputation beyond reputeDenizYıLdızı has a reputation beyond reputeDenizYıLdızı has a reputation beyond reputeDenizYıLdızı has a reputation beyond reputeDenizYıLdızı has a reputation beyond reputeDenizYıLdızı has a reputation beyond reputeDenizYıLdızı has a reputation beyond reputeDenizYıLdızı has a reputation beyond reputeDenizYıLdızı has a reputation beyond repute
24-25 Ocak Sınav Sonucuna Göre Mezun Olmaya Hak Kazanan Öğrencilerin Dikkatine!

.

24-25 OCAK 2009 SINAV SONUCUNA GÖRE MEZUNİYETE HAK KAZANAN VEYA MEZUN OLMA DURUMUNDA OLAN ÖĞRENCİLERİMİZDEN ÖSS'YE BAŞVURACAKLARIN DİKKATİNE!

ÖSS başvuruları için gerekli olan çıkma belgesi ya da diploma almak için Ankara'ya kadar gelmeniz GEREKMİYOR.

1. Yeni mezun öğrencilerimiz, diplomalarınız henüz hazırlanma aşamasına olduğundan, ÖSS'ye başvuru ya da diğer işleriniz için bu belge yerine kullanabileceğiniz "Mezun Olduğunuza Dair Yazı"'yi size en yakın Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünden alabilirsiniz. Aşağıdaki bağlantıda(link) verilen belgeyi doldurup Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde onaylatınız.

2. Henüz mezun olmamış ancak mezuniyet aşamasında olan öğrencilerimiz ise, "Mezun Olma Durumunda Olduğuna Dair Yazı"'yı en yakın Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünden alabilirler. Aşağıdaki bağlantıda(link) verilen belgeyi doldurup Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde onaylatabilirler.

[Only Registered Users Can See Links . Click Here To Register]

ÖSS formu için gerekli olan okul kodları için burayı tıklayınız.

[Only Registered Users Can See Links . Click Here To Register]

.
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş !
Reklam Alanı
Yeni Konu aç Cevapla

Anahtar Kelimeler
2425, dikkatine, göre, hak, kazanan, mezun, ocak, olmaya, sonucuna, sınav, Öğrencilerin

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler