30.04.08
|
|
|
-------------------
|
|
Aldığım Teşekkür: 2
Tecrübe Puanı : 3580
|
|
|
Allahım Ona İyi Bak Ya Beni de Al Yanına Ya Geceyi Yak
Aynı mahallede oturan iki genç birbirlerini çok severler;ama bir türlü birbirlerine açılamazlar. Çünkü erkek içine kapanık ve utangaç biridir...
Uzaktan uzağa birbirlerinden habersiz birbirlerini çok severler...
Bir gün çocuk ailesiyle başka bir kente taşınmak zorunda kalır.Babasının işlerinden dolayı... Çocuk başka bir kente taşınır;ama ikisi de uzaktan uzağa birbirlerini sevmeye devam ederler..
Sonunda çocuk dayanamaz ve duygularını belli eden bir mektup yazıp postaya verir... Ardından çocuk da çıkar kızın bulunduğu kente gitmek için.Kız mektubu okuyunca konuşmak daha kolay olur diye...
Çocuk yolda trafik kazası geçirir ve ölür...
Kız,çocuğun ölüm haberini alır ve perişan olur...Ölüm haberini aldıktan bir gün sonra ise çocuğun mektubu postadan gelir...
Kız olanların şaşkınlığıyla mektubu okuyunca gözlerine inanamaz...Çünkü yıllardır içten içe sevdiği kişinin onu sevdiğini öğrenmiştir... Ve bunları ondan duyamadan onun gözlerinin içine bakarak ''BEN DE SENİ SEVİYORUM!'' diyemeden onu kaybetmiştir...
Elinde mektup,gözleri ağlamaktan şişmiş bir vaziyette Tanrıya yakarırken ALLAHIM ONA İYİ BAK YA BENİ DE AL YANINA YA GECEYİ YAK!!! gibilerinden bir şeyler yazar...
O sözlere diğer sözler eklenir ve bu şarkı ortaya çıkar...
Evet bu şarkı yaşanmış bir aşkı anlatıyor... Birbirini çok seven;ama birbirbirlerini hiç yaşayamayan bir aşkı...
arkadaşlar youtube kapandığı için bu şarkının linkini veriyorum burdan dinleyebilirsiniz...
[Only Registered Users Can See Links . Click Here To Register]
Konu C€H€NN€T_ÇOCUK tarafından (26.06.08 Saat 17:35 ) değiştirilmiştir.
|